We zijn vandaag:

Gesloten

Zoals we op de ledenvergadering hebben beloofd, gaan we zaterdag 18 januari 2020 a.s. een bezoek brengen aan FlevOnice te Biddinghuizen.

De leden hebben die dag gratis toegang op de drie kilometer lange ijsbaan, maar moeten uiteraard hun lidmaatschapskaart bij zich hebben en deze bij de ingang van de baan tonen bij een van de bestuursleden.


Aanmelden kan via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het vervoer is ook deze keer per touringcar. Hiervoor rekenen wij € 5,-- per deelnemer. In de bus wordt afgerekend. Mocht de touringcar vol zijn dan kunnen de overige deelnemers met hun eigen auto gaan en ontvangen zij van hun eventuele meerijders € 5,-- p.p. 

Bij extreem slecht weer kan het evenement geen doorgang vinden . Dit geldt natuurlijk ook voor het geval onze eigen ijsbaan is opengesteld. Dan wordt het evenement ook afgelast. Informatie daarover wordt uiterlijk vrijdagavond 17 januari om 20.00 uur via de website www.ijcl.nl bekendgemaakt.

We vertrekken op zaterdag 18 januari om 9.00 uur vanaf het Koning Willem Alexanderplein te Lopik-dorp en gaan om 15 uur weer huiswaarts. De chauffeurs kunnen zelf met hun passagiers afspreken hoe laat ze weer richting Lopik willen gaan die dag.

Wees op tijd met aanmelden want het aantal leden dat mee kan is niet onbeperkt!!
Graag tot ziens op 18 januari.

Het bestuur van de IJCL