We zijn vandaag:

Gesloten

Beste schaatsliefhebbers,

De afgelopen dagen heeft het stevig gevroren en is er door vrijwilligers hard gewerkt om een mooie ijsvloer te creëren. Eindelijk, na 3 ijsloze winters kunnen we vanaf donderdag 11 februari schaatsen.

Helaas hebben wij ons als ijsclub ook te houden aan de geldende Corona maatregelen. Als gevolg van de corona maatregelen is het voor ons als ijsclub noodzakelijk om de aantallen schaatsliefhebbers die onze ijsbaan willen bezoeken te regulieren. Wij zullen daarom met tijdsblokken werken waarbij wij per blok een maximum van 150 volwassenen toelaten. Kinderen tot en met 17 jaar hebben onbeperkt toegang. We volgen hierbij de richtlijnen zoals die opgesteld zijn door de rijksoverheid. Deze zijn hier te vinden.

Wij zijn elke schaatsdag de gehele dag van 9.30 uur tot en met 20.00 uur geopend. Per dag kun je aangeven voor welk tijdsblok je voorkeur uit gaat. We willen iedereen de kans geven om lekker te kunnen schaatsten. Je mag daarom maar van 1 tijdsblok per dag gebruik maken.

Via deze het reserveringstool kan je het tijdsblok reserveren. Hierin is tevens aangegeven hoeveel plekken er voor dit tijdsblok nog beschikbaar zijn. De tijdsblokken zijn als volgt verdeeld:

09.30      10.45    Tijdsblok 1

11.00     12.15     Tijdsblok 2

12.30     13.45     Tijdsblok 3

14.00     15.15     Tijdsblok 4

15.30     16.45     Tijdsblok 5

17.00     18.30     ijsbaan gesloten

18.45     20.00     Tijdsblok 6


 

Er is wel een aantal regels waar iedere bezoeker zich aan dient te houden. En wij verzoeken iedereen ook om zich hier ook echt aan te houden zodat wij tot het eind van de vorstperiode kunnen blijven genieten van het ijs.

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten
  • Desinfecteer je handen, houdt afstand, hoest niet in de buurt van anderen.
  • Op de ijsbaan zijn looproutes aangegeven. Volg deze looproutes bij aankomst en vertrek vanaf de baan.
  • Op het ijs zijn bankjes geplaatst om schaatsen te kunnen aantrekken. Bij het aantrekken van de schaatsen, draag een mondkapje en houdt hierbij voldoende afstand.
  • Groepsvorming op de ijsbaan is niet toegestaan.
  • Schaats met maximaal 2 rijders samen en houdt voldoende afstand.

 

Ondanks de vele beperkingen die helaas noodzakelijk zijn hopen we jullie te mogen verwelkomen om de ijsbaan.

Kan een afbeelding zijn van meer en natuur